PathPage 1Fill 1
Ingen bildtext
Läget med sol hela dagen, havet som närmaste granne och ett stenkast från centrum.
Sommaren 2017 Preliminär byggstart
Hösten 2018 Preliminär inflytt

Med direkt havskontakt på Norra Kajens bästa läge uppförs 32 lägenheter med rymliga terrasser, stilsäkra materialval, öppna, moderna planlösningar och en fantastisk utsikt över hav, berg och stad. Alla lägenheter får tillgång till en parkeringsplats i anslutning till huset och för båtägare finns möjligheter till båtplats.

Med totalt 7 plan och lägenheter från 1 r.o.k till 5 r.o.k och med storlekar på 39 till 138 kvm finns en bostad för alla. Samtliga lägenheter har minst en rymlig balkong eller uteplats. Exklusiva lägenheter med bl.a. helkalkade badrum, några med bastu och parkettgolv i samtliga rum. Skjutglaspartier mot balkongerna ger ett härligt ljusinsläpp och en sjöbodslik känsla tack vare den nära kontakten med havsmiljön. Längst upp i huset finns lägenheter med lika stora ytor utomhus som inomhus med egen takterrass och tornrum.

Livingroom_highres

Norra Kajen är Sundsvalls nyaste stadsdel där det planeras för lummiga parkområden för vila och lek, förskolor, båtplatser, caféer, gång- och cykelstråk. Strandpromenaden längs kajkanten tar dig in till Sundsvalls breda utbud av restauranger och butiker. Läget med sol hela dagen, havet som närmaste granne och närheten till centrum gör detta till Sundsvalls absolut bästa läge.